Ontworpen door klinische psychologe Connirae Andrea, staat Kerntransformatie bekend als een vriendelijke en tegelijkertijd krachtige methode. Met dit stappenproces begeleid je je client naar het onthullen van een helende 'zijnskern'. Deze transformerende reis leidt tot de oplossing van oorspronkelijke problemen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Kerntransformatie biedt een ladder van transformatie, waar problemen van duisternis naar licht evolueren. Bij de afdaling ontdek je dat het initiële probleem getransformeerd of opgelost is. Als een NLP-methodiek is Kerntransformatie een therapeutische interventie die psychologische problemen oplost en de levenskwaliteit verbetert. Het is een krachtige route naar persoonlijke ontwikkeling, waarin diepgaande veranderingen in denken, voelen en gedrag worden gecreëerd.

Deze methodiek integreert cognitieve, emotionele en spirituele principes om de kern van een probleem te identificeren en te transformeren. Door middel van visualisatie, meditatie, affirmaties en verbeeldingskracht helpt Kerntransformatie mensen hun blokkades te overwinnen en hun leven opnieuw vorm te geven.

In onze trainingsdag leer je storende factoren te veranderen en terug te keren naar de 'kernintentie' van je zijn. Deze methode biedt specifieke voordelen voor cliënten die worstelen met hun gedrag en zich afvragen waarom ze bepaalde patronen vertonen. Ook voor kinderen, met aangepast taalgebruik, is deze techniek zeer effectief gebleken. Afhankelijk van de ik-sterkte van de cliënt kan er met of zonder trance worden gewerkt.

Tijdens deze praktijkgerichte professionaliseringsdag zul je de Kerntransformatie toepassen en zelf ervaren aan de hand van eigen inbreng en voorbeelden. Ons belangrijkste doel is dat je met een verrijkt gevoel naar huis gaat, klaar om doortastender en met meer plezier je werk te doen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende reis naar transformatie en groei.