Downloads

Op deze pagina vind je een aantal rapporten die ik geschreven heb welke je gratis kunt downloaden.
 

  • NLP Communicatiemodel

In het NLP communicatiemodel leer je de NLP visie van hoe mensen de wereld waarnemen. We nemen de buitenwereld waar via onze vijf zintuigen. Via een intern proces worden de zintuiglijke waarnemingen omgezet in externe gedrag. Dit proces (van waarneming tot gedrag) wordt weergegeven in het NLP communicatiemodel. Om het rapport te downloaden, klik je hier.

 

  • Beste Ik Techniek

De Beste Ik techniek is een zelfhypnose methode die je in een ervaring laat stappen van een toekomstige situatie en laat je zo het doel en de resultaten al ervaren. Dit doel kan zijn meer zelfvertrouwen bij een sollicitatiegesprek, beter slapen, meer eigenwaarde, afvallen of elk ander doel wat je kiest. Om het rapport te downloaden, klik je hier

 

 

 

  • Rapport Hoe bereik ik mijn doel?

In dit rapport vind je het NLP outcome frame. Hierin werk je stapsgewijs toe naar het helder formuleren van een doel wat je wilt bereiken. Geluk is niet het ideaal van het verstand, maar van de verbeelding schreef Immanuel Kant. In dit rapport gebruik je je verbeelding om je doel te realiseren. Om het rapport te downloaden, klik je hier.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in