Hypnose leren

Wil je graag alles over hypnose leren? Bij Hypnoworks geven wij professionele workshops en trainingen waarbij je alles over hypnose kan leren. Dit kan op verschillende manieren. Zo bieden wij voor diegenen die nog geen volledige cursus willen volgen een introductieavond hypnose aan. Maar ook workshops van één of twee dagen waarin alles van hypnose te leren is, kunnen bij ons gevolgd worden. En wil je graag hypnose leren in combinatie met NLP? Ook dat bieden wij aan.

 

Wat ga je leren?

Veel mensen vragen zich af of hypnose binnen een dag te leren is. Jazeker. Wij laten zien uit welke stappen hypnose bestaat en hoe je deze op de juiste manier toepast. Na de cursus ontvang je een certificaat en een uitgebreide syllabus voor thuis. Lees gerust op de website de ervaringen van cursisten die jou voorgingen.


Waarom hypnose leren bij Hypnoworks?

Hypnoworks geeft al jaren hypnose workshops en heeft al honderden mensen opgeleid in hypnose en NLP. Naast de vele praktijk ga je ook de theorie achter hypnose leren en leer je begrijpen hoe het écht werkt. Vele mensen gingen je al voor, wil je weten hoe zij onze workshops beoordelen klik dan hier. Kijk snel in onze agenda voor ons trainingsaanbod en de bijbehorende data. Wil je meer informatie over hypnose en hoe je het kan leren? Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons op 06-28346906.

 


Hieronder zie je een gedeelte van een demonstratie die we bij Slam FM gedaan hebben op de radio. Verschillende onderdelen ga je leren in onze workshops.  

 

 

Reacties van mensen die je voorgingen bij een cursus of workshop:


Een heel goeie indruk. Goede uitleg. De dag vloog voorbij. Vooral de oefeningen werden goed uitgelegd zodat je eigen ervaring er bij aansloot. Waar je onbewustzijn tot in staat is en wat je er mee kan doen. Geweldig.

C Dubbelman (Coach)

 

Uitstekend. Professioneel. Helder. Veel geleerd. Workshop geeft mij ruime aanvulling op en verdieping van de kennis en vaardigheden die ik nodig heb als therapeut. Bijzonder dat zo eenvoudig is om hypnose te leren en uit te voeren.

Dhr D v H (psycholoog)

 

Goede indruk. De locatie was goed. Het materiaal was overzichtelijk en degelijk. De begeleiding was sterk. Hij wist waar hij over sprak, demonstreerde de technieken op een overzichtelijke, heldere manier terwijl in de 1 -op- 1 demonstraties altijd dat 'net iets meer' getoond werd.

Bart L (ICT-er)

 

Hypnose Intensive workshop was super! Als NLP-er wist ik al wel wat van hypnose, maar dit is een enorme verrijking, zowel persoonlijk als ook in mijn werk. De trainer begrijpt zijn vak heel goed en geeft goede tips en duidelijke instructies.

D Hollander

 

Mijn beeld over hypnose voordat ik aan deze workshop meedeed, was dat iemand hypnose in een soort halve coma gaat en als een slaaf uitsluitend de instructies van de hypnotiseur volgt. Deze workshop heeft mijn beeld over hypnose gecorrigeerd. Tijdens de workshop ben ik zelf onder hypnose geweest en heb mijn mede cursisten onder hypnose gebracht. Ik heb nu een reëel beeld en idee over hypnose. Bijzonder hoe eenvoudig het hypnose proces is, hoe eenvoudig je hypnose taalpatronen kan leren hen hoe eenvoudig je een ander kan hypnotiseren.

Anna (onderwijzeres)

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in