Hypnose cursus

Ben je geïnteresseerd in hypnose en zou je graag meer over hypnose willen leren? Bij Hypnoworks kan dat en kun je een professionele hypnose cursus volgen. Of je nu een beginner bent, of al wat meer gevorderd, er zijn tal van mogelijkheden. Er is een hypnose cursus mogelijk voor elk gewenst niveau.

 

Welke cursus?

Het volgen van een hypnose cursus kan bij ons op verschillende manieren. Je kunt er voor kiezen om te beginnen met een eendaagse hypnose cursus. Hypnose is namelijk al in één dag te leren! Voor de meer gevorderden zijn er de conversationele hypnose training en Ericksoniaanse hypnose training. Wil je een hypnose cursus graag combineren met een workshop NLP? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Agenda voor workshops en cursussen?

Op onze website vind je ervaringen van onze cursisten die je voorgingen bij een van onze workshops. Ook kun je in onze agenda kijken voor de verschillende workshops en cursussen die op de planning staan. Voor informatie of advies vul je online ons contactformulier in of kun je bellen naar 06-28346906.

 

 

Reacties van mensen die je voorgingen bij een cursus of workshop:

Een heel goeie indruk. Goede uitleg. De dag vloog voorbij. Vooral de oefeningen werden goed uitgelegd zodat je eigen ervaring er bij aansloot. Waar je onbewustzijn tot in staat is en wat je er mee kan doen. Geweldig.

C Dubbelman (Coach)

 

Uitstekend. Professioneel. Helder. Veel geleerd. Workshop geeft mij ruime aanvulling op en verdieping van de kennis en vaardigheden die ik nodig heb als therapeut. Bijzonder dat zo eenvoudig is om hypnose te leren en uit te voeren.

Dhr D v H (psycholoog)

 

Goede indruk. De locatie was goed. Het materiaal was overzichtelijk en degelijk. De begeleiding was sterk. Hij wist waar hij over sprak, demonstreerde de technieken op een overzichtelijke, heldere manier terwijl in de 1 -op- 1 demonstraties altijd dat 'net iets meer' getoond werd.

Bart L (ICT-er)

 

Hypnose Intensive workshop was super! Als NLP-er wist ik al wel wat van hypnose, maar dit is een enorme verrijking, zowel persoonlijk als ook in mijn werk. De trainer begrijpt zijn vak heel goed en geeft goede tips en duidelijke instructies.

D Hollander

 

Mijn beeld over hypnose voordat ik aan deze workshop meedeed, was dat iemand hypnose in een soort halve coma gaat en als een slaaf uitsluitend de instructies van de hypnotiseur volgt. Deze workshop heeft mijn beeld over hypnose gecorrigeerd. Tijdens de workshop ben ik zelf onder hypnose geweest en heb mijn mede cursisten onder hypnose gebracht. Ik heb nu een reëel beeld en idee over hypnose. Bijzonder hoe eenvoudig het hypnose proces is, hoe eenvoudig je hypnose taalpatronen kan leren hen hoe eenvoudig je een ander kan hypnotiseren.

Anna v Geel (lerares)

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in