Artikelen

Grootheidswaanzin in de zomer

Verstuurd op 20 juni 2012

Mocht u onverhoopt de nieuwsbrief niet in de juiste opmaak ontvangen of kunnen lezen, klik hier voor de online versie.
De laatste nieuwsbrief is alweer een maand geleden, maar dat betekent niet dat ik stil gezeten heb. Zo kan ik zeggen dat ik afgelopen zondag ben afgestudeerd aan academie Hypnos, zodat ik nu ook in Nederland gecertificeerd ben als hypnotherapeut. Een belangrijk onderdeel van deze studie is het schrijven van een scriptie. Ik heb mijn scriptie geschreven over de rol van verbeelding bij angst. In de loop van het najaar wil ik de scriptie gaan bewerken en deze gratis beschikbaar stellen voor geïnteresseerden. Tegen die tijd laat ik het weten via de nieuwsbrief.

Voorjaarscongres van NVNLP

Afgelopen mei werd mij onverwachts gevraagd om de workshop Ericksoniaanse hypnose en handlevitatie te geven op het voorjaarscongres van de Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP).  Ik heb de les samengevat in een rapport dus als je geïnteresseerd bent kun je dit rapport aanvragen  door een bericht te sturen naar info@hypnoworks.nl. Je ontvangt het dan in de loop van volgende week in je inbox. In het najaar zal er een artikel van mij in Inzicht (tijdschrift van de NVNLP) verschijnen.

Grootheidswaanzin op de Parade

Daarbij ben ik op dit moment aan het repeteren voor de voorstelling Grootheidswaanzin van MTG Blont. Ik heb de tekst geschreven en doe de eindregie van de voorstelling die de hele zomer op theaterfestival de Parade zal spelen. MTG Blont speelt al meerdere jaren op de Parade en zou je kunnen kennen van de voorstellingen Een soft erotische voorstelling over zo'n beetje alles (winnaar Gouden Mus, Parade 2011) en Zo komt de naakte waarheid aan haar licht (winnaar Parade Parel 2008). Voor meer informatie over de voorstelling klik je hier.


In september zal de eerstvolgende nieuwsbrief verschijnen, dan zullen ook de data voor de najaarsworkshops bekend zijn. Voor nu wens ik je een heerlijke zomer. 


Erik Willems
Overzicht alle nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in