Workshop Bijzondere Inducties

Met veel plezier kan ik vertellen dat de workshop Bijzondere Inducities weer plaats gaan vinden! Een van de leukste workshops om te doen, want het is een combinatie van vaardigheden, techniek en creativiteit. Dit jaar voor het eerst bij Trance Art academie in Den Haag!


De workshop Bijzondere Inducties is een tweedaagse workshop vol bijzondere manieren om clienten op een snelle en elegante manier in trance te krijgen. Alle inducties zijn ontwikkeld door de grote therapeuten. De bekendste snelle inductie is waarschijnlijk de Handshake Interupt, ontwikkeld door de Amerikaanse psychiater Milton Erickson.

Iedere inductie wordt stapsgewijs uitgelegd en voorafgegaan aan een heldere voorbeeldsessie, waarna je meteen gaat oefenen met elkaar, zodat je zowel snapt hoe de methode werkt, maar ook ondervindt hoe elegant en effectief de methode is. 

De workshop is op 26 en 27 mei en als het gaat zoals het hiervoor ging, zullen het twee dagen vol inspiratie, creativiteit en pleizer zijn. Voor meer inhoudelijke en praktische informatie, kijk je hier. Mocht je na het lezen daarvan nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via het contacformuier.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen!

Erik

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in