Erik Willems nieuwe NLP trainer bij Trance Art academie

 

Met trots mag ik bekend maken dat ik vanaf najaar 2015 hoofdtrainer voor de NLP opleidingen word bij Trance Art academie in Den Haag. Onderstaande bericht komt van de website van Trance Art academie.

 

 

Erik Willems nieuwe NLP- trainer TranceArt Academie

Erik Willems is de nieuwe NLP trainer van de TranceArt Academie. Dat zijn de directie van de TranceArt Academie en Erik onlangs met elkaar overeengekomen. Erik wordt als hoofddocent/trainer verantwoordelijk voor de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en zal daarnaast de NLP-lesblokken van de opleidingen Trancetherapeut en Hypnose- en Regressietherapeut voor zijn rekening nemen. Langs deze weg willen we Erik van harte welkom heten in het TranceArt-team en heel veel succes toe wensen. 

Erik Willems is internationaal erkent NLP- trainer, gecertificeerd hypnotherapeut en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Hij is opgeleid door onder andere John Overdurf (NLP Trainers Training en Conversationele Hypnose), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse Hypnotherapie), Igor Ledochowski (Conversationele Hypnose) Richard Bandler (NLP) en David Shephard (Time Line Therapy).
 

Erik was al eerder als docent Ericksoniaanse Hypnose verbonden aan TranceArt Academie en geeft regelmatig workshops voor de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en lezingen over hypnose op universiteiten.

Naast zijn werk als therapeut en docent is hij theaterregisseur en schrijver en heeft hij voorstellingen gemaakt bij onder andere Toneelgroep Amsterdam, het Noord Nederlands Toneel, de Parade en Festival de Boulevard.

Wil je meer weten over de NLP opleiding, klik dan hier.

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in