Congres NBVH

Jubileumcongres NBVH

De Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) bestaat 25 jaar. Al 25 jaar komt de NBVH op voor de belangen van hypnotherapeuten en clienten. En dit jubileum moet gevierd worden.
 

Dit wordt gevierd met het jubileumcongres op zaterdag 25 maart. Om 10 uur opent dagvoorzitter Martine Busch, directeur Van Praag Instituut het congres. In de ochtend worden 3 lezingen verzorgd door gerenommeerde artsen/ wetenschappers. Zij verkennen vanuit verschillende hoeken de verbindingen tussen het reguliere en het complementaire veld. Na de lunch worden 7 interessante workshops georganiseerd. Iedereen kan deelnemen aan 2 workshops naar keuze. De dag wordt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje: 17:00 -18.00 uur

Klik hier voor het volledige programma.

Tijd, plaats en kosten

Zaterdag 25 maart 2017, 9:30 – 17:00 uur. Congrescentrum ReeHorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM  Ede. De kosten van deelname zijn als volgt: NBVH leden: € 125. Niet-leden: € 175. Iedereen die geïnteresseerd is in hypnotherapie en complementaire geneeswijzen kan zich hier aanmelden.

 

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in