Workshops en trainingen

Ik geef al meer dan 10 jaar trainingen en workshops, zowel in het bedrijfsleven als bij non-profit organisaties. Vanuit mijn achtergrond in het theater ben als docent stage presentation verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast geef ik communicatie en presentatietrainingen bij o.a. KPMG, de Filmacademie en het COC Amsterdam en theaterfestival Oerol.
 

Als docent ben ik ook verbonden aan academie Hypnos in Bussum, waar ik diverse workshops en trainingen geef. Naast de NLP Practitioner opleiding geef ik o.a. de workshops Ericksoniaanse hypnose I en II en de tweedaagse workshop, Bijzondere Inducties en een workshop over angst om te spreken in het openbaar. Klik hieroven in het submenu voor meer informatie over de diverse workshops.


Alle trainingen zijn geacrediteerd door de NBVH en kunnen gevolgd worden als bijscholing voor therapeuten, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Klik n het submenu hierboven op de workshop van jouw keuze voor meer informatie over de inhoud van de workshop, de data en de kosten. Op alle trainingen en workshops van Hypnoworks zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je niet vinden wat je zoekt of nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in