Praktijk informatie

HYPNOWORKS
Hypnoworks is een praktijk voor hypnotherapie, coaching en training in Amsterdam-west. Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam-west, op Louise de Colignystraat 11-D. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut en NLP-trainer. Naast de praktijk in hypnotherapie, geef ik les aan verschillende instituten, waaronder academie Hypnos in Bussum en de Trance Art academie in Den Haag, Voor meer informatie over de therapeut, klik hier.

TARIEVEN
Een afspraak van 75 minuten is 90,00 euro en dient na afloop van de afspraak per pin of contanct voldaan te worden. Een kennismaking of intakegsprek vindt telefonisch plaats en is kosteloos. Voor alle informatie over kosten en de algemene voorwaarden, klik hier.

De tijden en kosten voor het Hypno2 programma, om te stoppen met roken, wijken af van de normale tijden en kosten, kijk hiervoor op de speciale stoppen met roken pagina.

VERTROUWELIJKHEID
Mijn begeleiding is strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Informatie wordt alleen met jouw toestemming aan anderen (bijvoorbeeld je huisarts of specialist) verstrekt. Ook wanneer het therapietraject wordt vergoed door een eventuele derde partij, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie inzake privacy, klik hier.

VERGOEDING
Hypnotherapie wordt door vaak vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering. De vergoeding valt onder ‘Alternatieve geneeswijzen; hypnotherapie, beroepsverenigingen NBVH (en koepel RBCZ)’. Raadpleeg altijd je verzekeraar en/of kijk voor een actueel overzicht in de Zorgwijzer. Behandeling zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar is uiteraard ook mogelijk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor begeleiding in de vorm van coaching of counseling, onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Je belastingadviseur kan je hier verder in adviseren.

BETALING, VERZETTEN EN ANULLERINGEN
Je betaalt een consult direct na afloop, per pin of contanct. Afspraken kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Als je een afspraak wilt verzetten of afzeggen, doe dit dan telefonisch. Afspraken die te laat worden gewijzigd of afgezegd, worden in rekening gebracht.

ALGEMENE VOORWAARDEN, BEROEPSVERENIGING
NBVH-lidnummer: 12016
Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten ben ik gehouden aan het Reglement Beroepscode van de NBVH en val ik onder het reglement Klachtrecht van de NBVH.

NBHV

Mocht je ontevreden zijn en we komen er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met de NBVH en beroep doen op een klachtenfunctionaris zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG.

RBCZ-licentiecode: 403429R
Ik sta ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Als Registertherapeut BCZ® ben ik onderhevig aan het TCZ Tuchtrecht.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in