Video's

Op 30 september 2010 was Hypnoworks voor de tweede keer te gast bij radiozender Slam FM voor een demonstratie van NLP en hypnose. Hier zie je dat je NLP en hypnose kunt gebruiken voor het weghalen van een fobie.


Juni 2010 in het Vondelpark, Amsterdam. We zijn aan het repeteren voor de voorstelling Brain Wash en vragen aan mensen of ze mee willen doen aan een gedachte-experiment. Dit is een vorm van wakkere hypnose en laat zien dat mensen vaak niet het gevoel hebben dat ze in trance zijn als ze in trance zijn.

 

Op 14 april 2010 waren we te gast bij Slam FM voor een interview en een demonstratie hypnose. Hieronder zie je een zogenaamde suggestie test die mensen thuis mee konden doen.

 

We zijn door Slam FM gevraagd om live op de radio iets te komen vertellen over hypnose. Hieronder zie je een fragment van die avond op 14 april 2010. In het fragment zie je hoe ik DJ Daniel Lippens hypnotiseer met een snelle inductie en laat hem terug gaan naar een moment uit zijn leven waar hij zich fantastisch voelde. Vervolgens anker ik dit gevoel in zijn vuist.

 

Er zijn heel veel verschillende manieren om iemande te hypnotiseren. Hier zie je een voorbeeld van een snelle inductie. Bij therapie gebruik ik meestal andere manieren om iemand in trance te brengen maar op een feestje of bij een demonstratie is het leuk om te doen.  

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in