Start NLP practitioner januari 2018


Met veel plezier kan ik laten weten dat in januari de 16 daagse opleiding Neuro Linguistisch Programmeren start. In deze opleiding staan persoonlijke ontwikkeling en verbeteren van communicatie centraal. 


NLP is een verzameling van technieken, methodieken en uitgangspunten welke gebruikt wordt voor persoonlijke ontwikkeling en verandering. Het wordt veel gebruikt in coaching, maar ook in het onderwijs, marketing en het bedrijfsleven. Zo geef ik bijvoorbeeld driedaagse masterclasses presenteren bij KPMG, waarbij een van de drie dagen volledig in het teken staat van NLP. Deze dag leren mensen verschillende manieren om 'echt goed contact' te maken met hun klanten. In NLP heet dat 'rapport maken', waardoor ze beter communiceren naar klanten, beter kunnen presenteren en effectiever worden.  

Meer weten?

Wil je meer weten over de training kijk dan op de speciale pagina  over de NLP opleiding. Maar je kunt naturlijk ook contact opnemen via het contactformulier.

De Trainer

Erik Willems is internationaal gecertificeerd NLP trainer en gecertificeerd hypnotherapeut. Hij heeft een eigen praktijk in Amsterdam en is hoofddocent NLP opleidingen van Trance Art academie in Den Haag en als docent verbonden aan Academie Hypnos in Bussum. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops, lezingen en presentatietrainingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in