Pilotstudie hypnotherapie en angst


Ik start binnenkort met een pilotstudie naar hoe hypnotherapie een bijdrage kan leveren bij het verminderen van angst en het vergroten van vertrouwen en nieuwsgierigheid. Voor deze studie zoek ik mensen die anoniem mee willen werken aan het onderzoek.

 

Angst, een moderne aandoening


Ruim negentien procent van de Nederlandse volwassen bevolking lijdt ooit in zijn leven aan een angststoornis (bron: NEMISIS onderzoek, Trimbos-instituut). Mensen met een angststoornis wringen zich vaak in allerlei bochten om bepaalde mensen, plekken of bezigheden te vermijden, zoals autorijden, vliegen of de lift nemen. Of ze kunnen niet tegen mensenmassa's, sociale gelegenheden, open ruimten of het kleinste beetje vuil. Als je een angststoornis hebt, kan dat grote gevolgen hebben op je hele leven. Mensen zijn vaak niet in staat om hun werk goed te doen en een gezond sociaal leven te hebben.

 

Hoe ziet deelname er uit?


Een pilot is een klein proefonderzoek, waarin gekeken wordt of de gekozen behandelmethode en procedure goed werken. Wanneer je deelneemt aan het onderzoek volgen er vijf sessies van ongeveer twee uur. Het behandelplan zal tijdens de intake aan bod komen.

 

Voorwaarden van deelname aan het onderzoek


Het is voor dit onderzoek belangrijk dat cliënt zelf wil meedoen en niet door iemand anders doorverwezen is. Als u meedoet aan het onderzoek zullen u gegevens gefingeerd worden en ontvangt u een korting van 10% op de normale factuur. Praktisch gezien zult u weinig tot niets merken van het onderzoek. Vanzelfsprekend kunt u na het afronden van het onderzoek een schriftelijke kopie ontvangen. Mocht u interesse hebben in deelname aan het onderzoek of meer willen weten, neem dan contact op via 06 2834 6906 of via info@hypnoworks.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in