Nieuwe data: Ericksoniaanse Hypnose

Komend najaar staat de eerstvolgende workshop Ericksoniaanse Hypnose weer gepland bij Trance Art in Den Haag. Het is een tweedaagse workshop gebasseerd op het werk van de grondlegger van de moderne hypnotherapie: Milton Erickson.
 

Ericskson zag hypnose als de learining state of the brain. Hij was arts en sloot zijn studie in 1928 af met een Master of Arts in de psychologie en een Doctoraat in de geneeskunde. Hij werkte als psychiater in het Worcester State Hospital, was hoogleraar aan de medische faculteit van de Wayne State universiteit in Detroit en ontving in 1939 het getuigschrift van medisch specialist in de psychiatrie. Tevens is hij de oprichter van de American Society for Clinical Hypnosis. 

 

"Ik heb na deze workshop heel veel zin om veel meer te experimenteren en mijn
creativiteit meer te gebruiken. Zeer goede dagen gehad."

 

De workshop is een perfecte introductie voor therapeuten, psychologen en coaches om kennis te maken met het werk van Erickson en te leren werken met hypnose. Maar daarnaast is het is ook een zeer goede verdieping voor hypnotherapeuten, zoals een ervaren hypnotherapeut treffend schreef na afloop:

 

"Het was alsof ik een rondleiding kreeg in een deel van mijn eigen huis waar ik vaak
te snel doorheen loop en ik een boekenkast ontdek waar ik weer mooie oude boeken
terugvind en deze nu op een betere plaats in de boekenkast terug kan plaatsen,
maar nu in het zicht en voor handig voor gebruik. Hartelijk dank!"We zullen veel werken met taal en hypnotische taalpatronen. Daarnaast gaan we ook aan de slag met veschillende manieren om iemand in trance te begeleiden en deze te verdiepen. De data voor de workshop zijn 7 en 8 oktober 2017. Voor verdere informatie over de workshop kijk je op de speciale pagina.

 

 

 

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in