Najaarstrainingen

Komend najaar verzorg ik vijf verschillende workshops en trainingen bij drie verschillende instituten door heel Nederland. Op deze pagina vind je alle verschillende trainingen en kun je doorklikken naar de pagina waar je meer informatie over de desbetreffende training vindt.

 

Als je nog niet zeker weet wat een NLP practitioner opleiding voor jou in petto heeft en of het wel helemaal bij je past is deze avond voor jou. Je komt te weten wat we gaan doen in de opleiding, wat je ermee kan in je eigen leven en wie de trainer is. De avond is bij Trance Art academie in Den Haag.

Een tweedaagse training over het leven en vooral het werk van de grondlegger van de moderne hypnotherapie, Milton Erickson. De tweedaagse workshop wordt gegeven bij Trance Art in Den Haag. Gecrediteerd door de NBVH met 12 bijscholingspunten.

Een driedaagse training die specifiek gericht is op werken met mensen die problemen hebben met verstoord eetpatroon. De workshop wordt gegeven bij Academie Hypnos in Bussum en is door de NBVH gecrediteerd bij 18 bijscholingspunten.

In de NLP practitioner opleiding staan communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal. Een 15-daagse opleiding waarin je leert wat NLP is, wat je ermee kan en natuurlijk hoe je het inzet bij jezelf en anderen. De NLP practitioner wordt gegeven bij Trance Art academie in Den Haag.

  • 28 november: Magic Saturday

Voor het tweede jaar op rij geef ik deze eendaagse workshop hypnose bij NLP in Eindhoven. In deze eendaagse workshop maak je kennis met het proces van hypnose en leer je waar hypnose allemaal voor wordt gebruikt anno 2015 door therapeuten en in de medische wetenschap. Maar we gaan vooral heel veel oefenen, want naast dat je leert wat hypnose is en hoe het werkt, ga je ook zelf aan de slag met hoe je anderen in trance begeleidt en wat je daar mee kunt doen. 

Mocht je interesse hebben dan kun je je opgeven via de website van NLP in Eindhoven. Het belooft een mooie dag te worden!

 

 

 

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in