Masterclass Ericksoniaanse hypnose NVNLP

De Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP) heeft mij gevraagd om een tweedaagse masterclass Ericksoniaanse Hypnose te verzorgen voor haar leden. Hierin dompelen we ons een weekend lang onder in het leven en werk van de grondlegger van de moderne hypnotherapie, Milton Erickson.


WAAROM DEZE TWEEDAAGSE BIJSPIJKER TRAINING? 

Natuurlijk besteedt iedere NLP opleiding aandacht aan het Milton Model, maar in sommige gevallen niet meer dan een dag en oefenen komt er in veel gevallen niet van en dat is een absoluut vereiste om hier goed in te worden. Daarnaast is het zo dat je dit soort taalpatronen beter leert als je begrijpt hoe en waarom ze werken, door uitleg, demo en oefenen, en dat ga je dit weekend zeker leren. 

WAT GA JE PRECIES LEREN?

Je leert natuurlijk wat hypnose is en ook wat het niet is. We besteden veel aandacht aan Ericksoniaanse taalpatronen en je leert zowel eenvoudige als ook meer geavanceerdere taalpatronen. Vanzelfsprekend komen de belangrijkste taalpatronen aan bod: de vooronderstellingen in Hypnose (niet te verwarren met de 'NLP-vooronderstellingen'). Daarnaast zullen we aandacht besteden aan trancesignalen en hoe je die kunt gebruiken, je leert utiliseren en verschillende manieren van iemand in trance brengen, waaronder de beroemde ‘handshake inductie’ en het succesvol toepassen van de hypnotische suggesties die in effectieve Coaching van pas komen. Tot slot leer je hoe je door slechts twee vragen te stellen een persoonlijk hypnosescript kunt maken voor je ‘coachee’. 

WIE IS DE TRAINER?

Erik Willems is Hypnotherapeut en NLP Master Practitioner en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Hij is als docent Ericksoniaanse hypnose verbonden aan Academie Hypnos en Trance Art Academie en geeft regelmatig lezingen op universiteiten en Hogescholen over hypnose en wetenschap. Hij is opgeleid door onder andere: Richard Bandler, Igor Ledochowski, Stephen Brooks, John Overdurf, David Shephard en Jeffrey Zeig. Voor meer info: http://www.hypnoworks.nl/

DATUM, TIJDEN, LOCATIE:

Zaterdag 24 januari 2015 (10.30 uur – 17.00 uur) en
Zondag 25 januari 2015 (10.00 - 17.00 uur)

Locatie: Hotel de Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM Driebergen, www.bergsebossen.nl

KOSTEN:

Hoe groter de belangstelling des te lager je deelnameprijs. De NVNLP biedt deze unieke 2 daagse Bijspijker Training voor haar leden aan tegen slechts de kostprijs. De totale kosten (2 dagen: trainer, zaal, koffie/thee, lunch) worden hiertoe hoofdelijk omgeslagen. Afhankelijk van het aantal deelnemers levert dat een indicatieprijs op van: bij 20 deelnemers: € 150,00, bij 35 deelnemers: € 130,00 en bij 50 deelnemers: € 120,00.

 

AANMELDEN VOOR DEELNAME:

Er zijn 50 plaatsten beschikbaar, inschrijving voor deelname: op volgorde van aanmelding per mail. Om je voor deze Bijspijker Training van Erik Willems aan te melden stuur je een mail aan de NVNLP Office Manager, Florry Kuijper, via office@nvnlp.nl.

 

KOM JE VAN VER EN WIL JE GRAAG OVERNACHTEN IN HET HOTEL?

De optie om te overnachten in het hotel is voor eigen rekening. Als je hierin wel interesse hebt kun je gebruik maken van de korting die de NVNLP geniet op Logies/Ontbijt bij de Bergse Bossen: € 55,00 (in plaats van de reguliere L/O-prijs van € 85,00). De prijs van een drie gangen menu in het restaurant van de Bergse Bossen (vlees/vis/vegetarisch) bedraagt € 23,00.

Hotelkamer boeken?
We hebben alvast een aantal hotelkamers gereserveerd. Vermeld bij je aanmelding bij Office dat je wilt overnachten. De NVNLP boekt jouw hotelkamer voor je.

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op hypnotherapie gebied.

Vul uw e-mailadres in